Bæredygtighed. Kan det betale sig?

Ja, det kan det. Det er nemlig her, forretningsmulighederne og virksomhedens fremtid ligger.

”Vi har ikke nogen grønne produkter”,  ”Vi vil gerne arbejde mere med det, men vores medarbejdere har for travlt” og ”Kan det betale sig?” er nogle af de spørgsmål og kommentarer, jeg møder i mit arbejde.

Der er nemlig mange, der ikke ved, hvad potentialet er i bæredygtighed set i en forretningskontekst. Og det kan jeg godt forstå.

Et kort, lidt regnskabsteknisk svar er, at man som virksomhed udvider sin økonomiske bundlinje med en social og en miljømæssig bundlinje. Man går med andre ord fra kun at operere med én bundlinje til at have tre bundlinjer.

Og det er dét, jeg hjælper jeres virksomhed med.

Kan det nu virkelig betale sig?

Ja. Det er nemlig, dér – i krydsfeltet mellem de tre bundlinjer – at I finder de muligheder og løsninger, der gør, at det er jer, der får den gode idé. At det jer, kunderne vælger. At det er jer, talenterne vil arbejde for og jeres loyale medarbejdere vil blive hos.

Derfor hjælper jeg jer med at stille skarpt på jeres forretning og gøre den klar til morgendagens udfordringer. Jeg viser jer, hvordan I kan fremtidssikre den og udnytte det potentiale, den allerede har. Og jeg gør det, så I kan se, at I kan tage et bæredygtigt ansvar på måder, som både gavner jeres virksomhed, samfundet og planeten.

Kort sagt – det er sådan, I sikrer, at det er jer, der er fremtiden.

Skal vi komme i gang?

Scroll til toppen